Бетон, Раствор, Керамзитобетон в Киеве

Уточняйте актуальные цены и наличие у поставщика
Дата обновления: 27.01.2017 Просмотров: 22
Распечатать:
от 700 до 1 500 грн/м3
В наличии
Регионы доставки: УКРАИНА, Киев (гл. офис) ...

ТОВ "ФОРУМ БС" займається реалізацією товарного бетону, керамзитобетону, будівельних розчинів та залізобетонних виробів для корпоративних та приватних клієнтів.
Ядро компанії складає колектив з багаторічним позитивним досвідом поставок будівельної продукції різної номенклатури на будівельні майданчики.
Фахівці компанії ТОВ «ФОРУМ БС» пропонують своєчасні поставки якісних будівельних матеріалів (товарних бетонів, будівельних розчинів, керамзитобетонів та залізобетонних виробів) на будівельні майданчики великих та малих масштабів у м.Київ та Київській області. Суворий контроль за якістю продукції підтверджується перевірками в спеціалізованих лабораторіях.


Внимание! Данная страница не является публичной офертой, реальная стоимость предоставления товара или оказания услуги Бетон, Раствор, Керамзитобетон может отличаться от от 700 до 1 500 грн/м3. Для получения точной информации обратитесь, пожалуйста, в организацию Форум БС по e-mail или через официальный сайт.
На портале 7 лет 2 месяца
Киев
Телефоны:
38 Показать номер
Уровень сервиса
Бетон, Раствор, Керамзитобетон: предложение от продавца Форум БС в рубрике "Бетон М100" по цене от 700 до 1 500 грн/м3. Сделайте заказ сейчас или проанализуйте подобные предложения 1 продавца Киева